Des de la meva Llicenciatura en Dret al 1998, pertanyo al Il·lustre Col· legi d’Advocats de Barcelona (Col·legiada 25137) i des de aleshores exerceixo com advocada.

El 2005, vaig realitzar el Màster d’especialista en Dret Administratiu a l’ICAB.

De 2000 a 2005 vaig treballar a l’editorial jurídica Bayer Hnos, especialitzada en dret administratiu local, redactant articles i llibres de dret i assessorant als ajuntaments. Actualment col·laboro com a freelance amb La Administración Práctica, Thomsom Reuters Aranzadi redactant articles jurídics.

El 2008 em vaig llicenciar en Criminologia per la Universitat de Barcelona.

Sóc professora acreditada per a la formació jurídica i socio-professional en l’àmbit de la seguretat privada. Col·laboro amb diferents centres de formació impartint classes en aquests àmbits i confeccionant els materials d’estudi.

Des de 2010 sóc professora associada de dret de l’edificació a la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment sóc la coordinadora responsable de l’assignatura.

El 2016 vaig finalitzar el Curs Superior de Direcció i Gestió de Seguretat Integral.

Sóc Directora de Seguretat Privada i Cap de Seguretat i estic habilitada com a  Personal de control d’accesos.

Actualment la meva activitat està vinculada a esdeveniments multitudinaris. Assessoro a titulars de l’activitat i promotors d’esdeveniments musicals, culturals i esportiu tant en matèria jurídica com en seguretat: normativa, sancionador, seguretat i emergències, dret d’admissió, senyalització, protocols d’accés de menors, mobilitat reduïda i diferents capacitats, prevenció de delictes, prevenció de violència sexual, incorporació de la perspectiva de gènere…